Zahrádkářské potřeby - vše pro dům a zahradu | OZY.market
slovakia flagczech flag
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 8:00-11:20, 12-15:30 hod
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů Zboží.cz pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů Zboží.cz pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udeľujete týmto súhlas OZY s.r.o., so sídlom Pavla Mudroňa 5, 010 01, Žilina, SR, IČO 463 225 40, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu v Žiline , oddiel Sro, vložka 57882/L (ďalej len „Správca“), aby v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len „Nariadenie“), spracovával/a nasledujúce osobné údaje:

    • emailovú adresu
    • informácie o zakúpenom tovare.
  2. Vyššie uvedené osobné údaje budú spracované za účelom:

    • zaslania dotazníkov pre zistenie zákazníckej spokojnosti
  3. Súhlas na spracovanie udeľujete po dobu 90 dní a to za účelom:

    • zaslania dotazníkov pre zistenie zákazníckej spokojnosti
  4. Na spracovanie týchto osobných údajov Správca využíva týchto Spracovateľov:

    • Poskytovateľ služby Zboží.cz, prevádzkovanej spoločnosťou Seznam.cz, a.s., sídlom Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Spoločnosti OZY s.r.o. so sídlom Pavla Mudroňa 5, 010 01, Žilina, SR
    • Poskytovateľ mailových služieb MailChimp.com v zastúpení spoločnosti The Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA
  5. Osobné údaje nebudú poskytnuté mimo územia EÚ.

  6. Súhlas so spracovaním je možné vziať kedykoľvek späť a to kliknutím na odkaz pre úpravu preferencií súkromia v dolnej časti webu, kde je možné udelený súhlas e-shopu odvolať. Ďalej je možné vziať súhlas späť kliknutím na príslušný odkaz v emaile s dotazníkom spokojnosti. V takom prípade sa odhlásite z odberu na strane poskytovateľa služby Heuréka.

  7. Vezmite prosíme na vedomie, že podľa Nariadenia máte právo:

    • vziať súhlas so spracovaním osobných údajov kedykoľvek späť, toto späť vzatie bude mať za následok ukončenie zasielania dotazníka spokojnosti
    • požadovať od Správcu informáciu, aké Vaše osobné údaje spracúva
    • vyžiadať si u Správcu prístup k Vašim spracovávaným osobným údajom a požadovať o ich kópiu
    • u automatizovane spracovaných osobných údajov na ich prenositeľnosť
    • nechať Vaše spracovávané osobné údaje aktualizovať, opraviť alebo požadovať obmedzenie ich spracovania
    • požadovať od spoločnosti vymazanie Vašich osobných údajov, pokiaľ sa nejedná o osobné údaje, ktoré je Správca povinný alebo oprávnený ďalej spracovávať podľa príslušných právnych predpisov
    • na účinnú súdnu ochranu, ak máte za to, že Vaše práva podľa Nariadenia boli porušené v dôsledku spracovania Vašich osobných údajov v rozpore s týmto Nariadením
    • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov sa obrátiť na Správcu alebo na Úrad na ochranu osobných údajov

Tipy a rady do zahrady

Údržba trávníku na podzim a kdy přestat sekat před zimou?
Údržba trávníku na podzim a kdy přestat sekat před zimou?
Jak postupovat s údržbou trávníku na podzim? Do kdy sekat trávník? Léto už končí a kladete si otázku či ještě sekat? Přestanete-li sekat ve správný ča... číst celé
Humac® Agro - Přírodní hnojivo jako stimulátor úrodnosti půdy
Humac® Agro - Přírodní hnojivo jako stimulátor úrodnosti půdy
Přírodní hnojivo Humac Agro nabízí nový pohled na půdu a pěstování rostlin. Hnojivo přispívá k efektivnějšímu pěstování a má pozitivní vliv na životní... číst celé
Jak ochránit rostliny před zimou?
19.10.2021 Zazimování
Jak ochránit rostliny před zimou?
Přichází zimní období a stým spojené mrazivé dny, střídání nižších a vyšších teplot a pod. Zazimování rostlin je nezbytností pro zajištění jejich ochr... číst celé
Jak zazimovat zahradní jezírko po sezóně?
16.10.2021 Zazimování
Jak zazimovat zahradní jezírko po sezóně?
Jak správně připravit jezírko na zimu? Co s Jezírková filtrací? Jak zazimovat rostliny? Jak pečovat o ryby v zimním období? V článku si popíšeme co vš... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

       

 

Náš příběh

OZY záhradniny jsou tu pro Vás ať už jste zahradní nadšenec, realizátor, zahradnictví nebo provozujete eshop se zahradnickým sortimentem. Naší prioritou je Vám přinášet produkty a služby vysoké kvality, abyste Váš problém vyřešili natrvalo. Díky kvalitním produktům a Vám - našim stálým zákazníkům, se nám neustále daří přinášet novinky v oblasti zahradnictví nejen na slovenský, ale i český trh.

Naší odměnou jsou spokojeni zákazníci.

Váš OZY team.

Kde nás najdete

OZY s.r.o.
Pavla Mudroňa 5
010 01 Žilina, Slovenská republika

Kontakty
Logo
OZY pro domy a záhrady
Po-Pá 8:00-11:20, 12-15:30 hod
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz