slovakia flagczech flag
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 8-11:20, 12-16:00 hod
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udeľujete týmto súhlas OZY s.r.o., so sídlom Pavla Mudroňa 5, 010 01, Žilina, SR, IČO 463 225 40, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu v Žiline , oddiel Sro, vložka 57882/L (ďalej len „Správca“), aby v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len „Nariadenie“), spracovával/a nasledujúce osobné údaje:

    • meno a priezvisko
    • emailovú adresu
    • telefónne číslo
    • fakturačnú adresu
    • dodaciu adresu
    • históriu objednávok
  2. Vyššie uvedené osobné údaje budú spracované za účelom:

    • zriadenie a administrácia užívateľského účtu
    • ponúknutie pohodlnejšieho nákupného zážitku
  3. Súhlas na spracovanie udeľujete po dobu 10 rokov a to za účelom:

    • zriadenie a administrácia užívateľského účtu, ak túto dobu nepredĺžite. K predĺženiu dochádza aktívnym využívaním užívateľského účtu, čiže pri každom prihlásení sa do užívateľského účtu
    • ponúknutie pohodlnejšieho nákupného zážitku
  4. Spracovanie osobných údajov je vykonávané Správcom osobných údajov, osobné údaje však môžu spracovávať aj títo spracovatelia:

    • Poskytovateľ služby Eshop-rychlo, prevádzkovanej spoločnosťou Golemos s.r.o., sídlom Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice, ČR
  5. Osobné údaje nebudú poskytnuté mimo územia EÚ.

  6. Súhlas so spracovaním je možné vziať kedykoľvek späť, a to zaslaním listu, emailu so žiadosťou o odstránenie.

  7. Vezmite prosíme na vedomie, že podľa Nariadenia máte právo:

    • vziať súhlas so spracovaním osobných údajov kedykoľvek späť, toto späť vzatie bude mať za následok odstránenie užívateľskej registrácie z databázy vrátane s tým spojených osobných údajov
    • požadovať od Správcu informáciu, aké Vaše osobné údaje spracúva
    • vyžiadať si u Správcu prístup k Vašim spracovávaným osobným údajom a požadovať o ich kópiu
    • u automatizovane spracovaných osobných údajov na ich prenositeľnosť
    • nechať Vaše spracovávané osobné údaje aktualizovať, opraviť alebo požadovať obmedzenie ich spracovania
    • požadovať od spoločnosti vymazanie Vašich osobných údajov, pokiaľ sa nejedná o osobné údaje, ktoré je Správca povinný alebo oprávnený ďalej spracovávať podľa príslušných právnych predpisov
    • na účinnú súdnu ochranu, ak máte za to, že Vaše práva podľa Nariadenia boli porušené v dôsledku spracovania Vašich osobných údajov v rozpore s týmto Nariadením
    • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov sa obrátiť na Správcu alebo na Úrad na ochranu osobných údajov

Novinky z našeho blogu

Jak ochránit rostliny před zimou?
19.10.2021 Zazimování
Jak ochránit rostliny před zimou?
Přichází zimní období a stým spojené mrazivé dny, střídání nižších a vyšších teplot a pod. Zazimování rostlin je nezbytností pro zajištění jejich ochr... číst celé
Jak zazimovat zahradní jezírko po sezóně?
16.10.2021 Zazimování
Jak zazimovat zahradní jezírko po sezóně?
Jak správně připravit jezírko na zimu? Co s Jezírková filtrací? Jak zazimovat rostliny? Jak pečovat o ryby v zimním období? V článku si popíšeme co vš... číst celé
Výběr živého vánočního stromku
01.10.2021 Vánoce
Výběr živého vánočního stromku
Blíží se vánoční svátky a Vy uvažujete nad koupí živého vánočního stromku ale nejste si jistý jak si vybrat ten ideální stromek, který by Vám vydržel ... číst celé
Jak pečovat o Vánoční stromek
22.09.2021 Vánoce
Jak pečovat o Vánoční stromek
Správná péče o Vánoční stromek, aby zůstal krásný a svěží do tří králů začíná již při jeho koupi. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

       

 

Náš příběh

Ozy záhradniny jsou tu pro Vás ať už jste zahradní nadšenec, realizátor, zahradnictví nebo provozujete eshop se zahradnickým sortimentem. Naší prioritou je Vám přinášet produkty a služby vysoké kvality, abyste Váš problém vyřešili natrvalo. Díky kvalitním produktům a Vám - našim stálým zákazníkům, se nám neustále daří přinášet novinky v oblasti zahradnictví nejen na slovenský, ale i český trh.

Naší odměnou jsou spokojeni zákazníci.

Váš OZY team.

Kde nás najdete

OZY s.r.o.
Pavla Mudroňa 5
010 01 Žilina, Slovenská republika

Kontakty
Logo
OZY pro domy a záhrady
Po-Pá 8-11:20, 12-16:00 hod
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.